Industrie

Aparts Rotterdam staat bekend als een totaalleverancier. Zo bestaat de klantenkring van Aparts Rotterdam niet alleen uit garages of autohandelaren. Aparts Rotterdam is namelijk een grote bekende in de Rotterdamse Haven en omstreken. Aparts staat er om bekend geen “nee” te kennen, zo gaan wij letterlijk voor alles aan de slag om u als klant te kunnen helpen. Dit bespaart u als klant extreem veel tijd en geld.

Referentie van één van onze klanten

“Van simpele bouten en moeren tot aan ingewikkelde trein onderdelen tot aan het maken/repareren van machines of gewoon een simpel busje verf; Aparts Rotterdam werkt in mijn voordeel”.

Kom gerust even een blik werpen in onze showroom in Rotterdam om te zien wat wij onder meer aan u kunnen leveren. Aparts kan ook een bezoek aan uw bedrijf brengen als u een persoonlijk advies of een advies op maat wilt ontvangen. Onze medewerkers helpen u graag op locatie, maar u bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze bedrijf. Als u ons een e-mail stuurt, dan reserveren wij extra tijd voor u in waardoor u alle aandacht krijgt die u verdient. Wij zijn u graag van dienst bij Aparts Rotterdam!

<< terug naar home