Starters & dynamo's

Aparts Rotterdam de specialist voor Startmotoren en Dynamo’s in Rotterdamse Spaanse polder en omstreken.

Wat doet Aparts Startmotoren en Dynamo’s
Door de uitgebreide voorraad van Aparts Startmotoren en Dynamo’s en de professionele werkplaats is Aparts Rotterdam in staat om u altijd snel en goed te kunnen helpen tegen zeer scherpe tarieven. Bij Aparts Startmotoren en Dynamo’s kunt u altijd rekenen op een goed en eerlijk advies.

Wanneer u denkt problemen te ondervinden van uw starter of dynamo, Kan Aparts dit gratis voor u testen in ons filiaal in de Rotterdamse Spaanse Polder. Wanneer blijkt dat de auto startmotor of dynamo het probleem is dan kunnen wij u zeer scherp een nieuwe/gereviseerde unit aanbieden. Wij kunnen uw dynamo of starter reviseren, wanneer dit goedkoper blijkt te zijn dan een nieuwe startmotor of dynamo.

Hoe is het begonnen?
Sinds augustus 2009 is het welbekende Drescher Electro uit Rotterdam wegens omstandigheden gesloten en heeft Aparts startmotoren en dynamo’s alle werkzaamheden overgenomen en professioneel ingericht in de vestiging in de Spaanse polder. Drescher Electro stond bekend in Rotterdam en omstreken om zijn enorme kennis, scherpe prijzen en een uitstekende service. Ook bij Aparts Starters & Dynamo’s kunt u hier weer helemaal van op aan!
 

Welke merken leveren wij?
Wij leveren vrijwel alle merken die u kunt bedenken. Hieronder ziet u een lijst van de merken die wij op voorraad hebben of kunnen leveren.

Staat uw merk er niet bij? Informeer dan bij Aparts Startmotor en Dynamo’s naar de mogelijkheden.

<< terug naar home